Προσφορά 2.000.000 δολαρίων για Νέρι! Επιβεβαιώνει και η Πουέμπλα!

Όχι μόνο επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους της Πουέμπλα το ενδιαφέρον της μεξικανικής ομάδας για τον Νέρι Καστίγιο, αλλά τα δημοσιεύματα στο Μεξικό αποκαλύπτουν και την προσφορά-χρυσάφι για την οποία σας αποκάλυψε το PRESSARIS.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που δημοσιεύουν τα μέσα ενημέρωσης του Μεξικό, η Πουέμπλα φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο 2.000.000 δολαρίων (!) ετησίως στον Καστίγιο χωρίς πάντως να έχει ενημερωθεί επίσημα η ΠΑΕ Άρης για το ενδιαφέρον της.

Την ίδια ώρα, μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Άλεξ Καστίγιο, αδελφού και μάνατζερ του Νέρι και την επιβεβαίωση του θέματος, ο επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Πουέμπλα, Αλφόνσο Σάντσεζ Χιμένεθ, μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «Goal», χωρίς ωστόσο να τοποθετηθεί επίσημα, αλλά ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, μια και επιβεβαίωσε ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της μεξικανικής ομάδας για τον Καστίγιο, όπως το ίδιο τονίζει και το περιβάλλον του παίκτη.

Σημειώνεται ότι από τον Άρη τηρούν σιγή ιχθύος, καθώς ακόμη δεν έχουν στα χέρια τους κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top