ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προσφυγές από 7 ΠΑΕ στην ΕΠΟ, για να “μπλοκάρουν” τη σέντρα στη Φούτμπολ Λιγκ!

Τουλάχιστον επτά ΠΑΕ θα προσφύγουν σήμερα στην ΕΠΟ για να μπλοκάρουν την απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος, όπως διαρρέεται από την Αθήνα!

Η Φούτμπολ Λιγκ ανακοίνωσε σέντρα στις 22 Οκτωβρίου και η άρνηση στο αίτημα να γίνει προηγουμένως ΔΣ ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις

Οι ΠΑΕ Καλλιθέα, Αχαρναϊκός, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, ΑΟ Χανιά και η Λαμία θα προσβάλλουν την απόφαση έναρξης για πολλούς λόγους.

Σύμφωνα με το flnews: “Όπως υποστηρίζουν, έπρεπε να γίνει ΔΣ για να αλλάξει η απόφαση αναστολής έναρξης του πρωταθλήματος, δηλαδή δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ θέτουν θέμα ακόμα και με ΠΑΕ που πήραν μέρος στην ψηφοφορία! Εκτός αυτού, οι ΠΑΕ που προσφεύγουν, σημειώνουν ότι το άρθρο 22 του ΚΑΠ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Η πρόσκληση ομάδας για να συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος γίνεται με την κοινοποίηση προ πέντε (5) ημερών για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, πριν την ημέρα διεξαγωγής τους…».

Κάποιοι, πάντως, τόνιζαν ότι η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ίσως αποτελεί «τεχνητή κρίση», προκειμένου η «καυτή πατάτα» της έναρξης να φύγει από τη διοργανώτρια και να μεταφερθεί στα… δικαστήρια. Γιατί, όπως λένε, ως έμπειρος παράγοντας ο πρόεδρος της διοργανώτριας δεδομένα ήξερε ότι ομάδες θα κινούνταν νομικά για να ανατρέψουν τα δεδομένα”.

To Top