Προσφυγή κατά του ΠΑΟΚ ο Δώνης!

Στα άκρα είναι διατεθειμένος να τραβήξει την κόντρα του με τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης, καθώς αυτός και οι συνεργάτες του κατέθεσαν προσφυγή!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο onsports.gr “με εξώδικο που έστειλε την Μεγάλη Τρίτη η πλευρά του Έλληνα τεχνικού, ενημέρωσε την ΠΑΕ για τις προθέσεις του να κινηθεί νομικά για να διασφαλίσει την αποζημίωσή του. Ο Δώνης υποστηρίζει πως η καταγγελία του συμβολαίου δεν έχει νομική υπόσταση και μέσα στις επόμενες ημέρες ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένεται να καταθέσει προσφυγή ζητώντας όλο το ποσό του συμβολαίου και όχι αυτό που προβλέπει η συμφωνία αποζημίωσης. Το ίδιο θα πράξουν και οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, όπως αυτό τροποποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες, η αποζημίωσή του ανέρχεται στα 200.000 ευρώ για τον ίδιο και στα 120.000 ευρώ για τους συνεργάτες του. Αν όμως δικαιωθεί από την προσφυγή, θα λάβει το διπλάσιο ποσό.

Στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να υποκύψουν στον εκβιασμό, ακολουθώντας τη δική τους στρατηγική και ελπίζουν σε δικαίωση στα δικαστήρια”.

 

To Top