ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσφυγή Νιόπλια, διεκδικεί 5.000 ευρώ από ΟΦΗ

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου είχε αφήσει σαφείς αιχμές προς την προηγούμενη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για τον σχεδιασμό και το ύψος του μπάτζετ. Λίγες ημέρες μετά ήρθε η προσφυγή του πρώην προπονητή, Νίκου Νιόπλια.

Σύμφωνα με το «gentikoule.gr», ο Νιόπλιας διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ, με τους διοικούντες την ΠΑΕ να αναγνωρίζουν το χρέος, αλλά να τονίζουν ότι δεν περίμεναν ποτέ από τον ίδιο να κινηθεί νομικά.

Ο άλλοτε τεχνικός των Κρητικών μίλησε στην ιστοσελίδα «neakriti.gr» για τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση. Αναλυτικά: «Το έκανα για να ακουστεί και μένα η φωνή μου! Έκανα πάρα πολλά, περισσότερα από τις αρμοδιότητές μου στην προπονητική μου θητεία για τον ΟΦΗ, έβαζα πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον την ομάδα και τους παίκτες μου και νιώθω πολύ αδικημένος για όλα όσα ακούω να λέγονται και να γράφονται!

Πρέπει επιτέλους να με σεβαστούν! Εγώ αγάπησα και αγαπώ τον ΟΦΗ και αυτό το ξέρουν όσοι πρέπει! Δέχτηκα να γίνω προπονητής της στη Γ΄Εθνική και με -11 από την κορυφή για να φύγει ο ΟΦΗ από αυτή την θέση άμεσα! Το καταφέραμε! Από κει και πέρα ξαναλέω πως θέλω να με σέβονται. Το ποσό που ζητάω είναι μικρό, για να φανταστείτε ποια ήταν η αμοιβή μου! Εγω δεν είμαι άνθρωπος των δηλώσεων αλλά τώρα έπρεπε να μιλήσω! Αν έρθει να βρει ένας γνήσιος ομιλίτης το πρόβλημα λύνεται σε ένα 1 λεπτό! Όχι όμως ο κάθε παρατρεχάμενος…».

To Top