Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ από το Περιστέρι κατά ΕΣΑΚΕ για απόφαση του Ηρακλή

Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου από τις παρατυπίες του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ που απειλεί να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Διαβάστε το γιατί οδηγήθηκε η ΚΑΕ Περιστέρι στο ΑΣΕΑΔ.

Το μπάχαλο στην Stoiximan Basket League καλά κρατεί! Η ομάδα των δυτικών προαστίων ζήτησε άμεσα Δ.Σ. με όλες τις ομάδες του ΕΣΑΚΕ, με στόχο να αποφασίσουν αν ο Γηραιός θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα, ή αν θα αποβληθεί.

Αιτία η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να τιμωρήσει τον Ηρακλή με αφαίρεση τριών βαθμών από τη Stoiximan Basket League, για παραπτώματα που έχουν προκαλέσει και την εισαγγελική παρέμβαση και θα έπρεπε να τον οδηγήσουν στην αποβολή από το πρωτάθλημα, κάτι που βρήκε σύμφωνες πολλές ομάδες, που την τελευταία στιγμή όμως έκαναν… πίσω.

Ο Αθλητικός Δικαστής μάλιστα παραδέχτηκε το λάθος του, αναγνώρισε πως δεν είχε «διαβάσει» καλά την υπόθεση, κάτι που ανέφερε και η νομική σύμβουλος της λίγκας, Σουζάνα Δόγκα, η οποία έθεσε την παραίτησή της στην ευχέρεια του ΕΣΑΚΕ.

Πλέον όλα είναι ανοικτά και το Δ.Σ. της Δευτέρας (έχει προγραμματιστεί για τις 11:30) θα κρίνει την παρουσία ή όχι του Ηρακλή στην Stoiximan Basket League, με τις ομάδες να καλούνται πλέον να πάρουν μία σοβαρή απόφαση, που δεν αποκλείεται να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα.


To Top