Προσφυγή στο CAS από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ακόμα τρεις ομάδες της Ρωσίας!

Τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος Ρωσίας (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Δυναμό Μόσχας και Σότσι), θα προσφύγουν στο CAS, με σκοπό να αρθεί η τιμωρία που έχει υποβάλει η UEFA στην χώρα, μετά από την εισβολή στην Ουκρανία.

Θυμίζουμε πως η τιμωρία που έχει υποβληθεί στην Ρωσία, είναι ο αποκλεισμό της εθνικής ομάδας και των συλλόγων της χώρας, απ’ όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αποτέλεσμα αυτές οι τέσσερις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκό εισιτήριο να μένουν εκτός για την νέα σεζόν.

Την είδηση έκανε γνωστή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μέσα από την επίσημη σελίδα της, στην οποία αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας, καθώς και τρείς ακόμα σύλλογοι της Russian Premier League, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού (CAS), κατά της απόφασης της UEFA της 2ας Μαΐου 2022, να αναστείλει τις ρωσικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όλοι οι σύλλογοι ζήτησαν ταχεία εξέταση της καταγγελίας. Ελπίζουμε ότι θα τηρηθεί η αθλητική αρχή.

Η ΤΣΣΚΑ προσπαθεί να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει τις υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα. Η υποβολή αγωγής πριν το τέλος της σεζόν συνδέεται με αυστηρές προθεσμίες για την άσκηση έφεσης σε μεμονωμένες αποφάσεις της UEFA (10 ημερολογιακές ημέρες)».

To Top