ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προτάθηκε στον Άρη ο Ισπανός, Αντρέου Γκουεράο

Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως απασχολήσει έντονα τους «κιτρινόμαυρους» τις επόμενες μέρες είναι και αυτή του Αντρέου Γκουεράο, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 33χρονο επιτελικό μέσο, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον αυστραλιανό πρωτάθλημα με την φανέλα της Γουέστερν Σίντνεϊ Γουάντερερς. Ο Ισπανός έμεινε ελεύθερος, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ρίχνοντας «γέφυρες» προς Θεσσαλονίκη μεριά, συλλέγοντας παράλληλα πληροφορίες για τον Άρη, από έναν παλιό του γνώριμο, τον Φρανσίσκο Χαβίτο.

To who is who του Αντρέου

Ο πολύπειρος μέσος, γεννήθηκε στην Βαρκελώνη στις 17 Ιουνίου του 1983 και σε πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Τον Ιούλιο του 2005 μεταπήδησε στην δεύτερη ομάδα της Μάλαγα, από την οποία έμεινε ελεύθερος ένα χρόνο αργότερα για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Χιχόν, την φανέλα της οποίας φόρεσε για τέσσερα συναπτά έτη. Επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του το πολωνικό πρωτάθλημα και η Πολώνια Βαρσοβίας. Σε 1,5 χρόνο παρουσίας εκεί αγωνίστηκε συνολικά σε 35 επίσημα ματς, σκοράροντας και μία φορά.

Το καλοκαίρι του 2011 επιχείρησε για πρώτη φορά να γνωρίσει το αυστραλιανό ποδόσφαιρο. Η Όκλαντ Σίτι απέσπασε την υπογραφή του, αλλά η παρουσία του αποδείχθηκε ιδιαίτερα σύντομη. Έξι μήνες αργότερα αποχώρησε με προορισμό την… Γεωργία και την Ντιναμό Τιφλίδας. Ένα εξάμηνο στην Γεωργία, ήταν αρκετό για να βρει τα… πατήματά του και να επιστρέψει στο πολωνικό πρωτάθλημα. Στην Λέχια Γκντάνσκ έπαιξε σε 10 ματς, για να αποχωρήσει εκ νέου τον Ιανουάριο του 2013, καθώς δεν μπόρεσε να αρνηθεί την προοπτική του επαναπατρισμού που του πρόσφερε η Σπόρτινγκ Χιχόν. Συνολικά 54 συμμετοχές, τρία γκολ ο απολογισμός του στην ομάδα του Σανταντέρ από την οποία αποχώρησε 2,5 χρόνια αργότερα. Ακολούθησε η Γουέστερν Σίντνεϊ Γουάντερερς με την οποία αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 27 ματς, ενώ σκόραρε και τρία τέρματα, στην παραγωγικότερη χρονιά της καριέρας του.

To Top