ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτάσεις για Μαντσίνι από Ελλάδα και εξωτερικό, αξιολόγηση και αποφάσεις το καλοκαίρι!

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι με τις πολύ καλές του εμφανίσεις φέτος έχει ήδη σημειώσει αρκετά προσωπικά ρεκόρ, ενώ κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό και την Ελλάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει ήδη στην Αλκμήνης προτάσεις για τον 25χρονο επιθετικό για το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως είναι γνωστό, οι κιτρινόμαυροι τον περασμένο Οκτώβριο προχώρησαν στην επέκταση του συμβολαίου του που έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2024, επιβραβεύοντας την παρουσία του στην ομάδα.

Αυτήν τη στιγμή οι προτάσεις που προκύπτουν είναι τόσο από ομάδας του εξωτερικού, αλλά και ελληνικές, όμως όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση αυτήν την στιγμή, την ώρα που ο Άρης διεκδικεί κόντρα σε “θεούς και δαίμονες” το Ευρωπαϊκό του εισιτήριο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει στείλει το μήνυμα για την επίτευξη του στόχου, με την είσοδο του Άρη στην τριάδα και την Ευρωπαϊκή έξοδο. Το καλοκαίρι, όταν θα έρθει η ώρα, θα μπορεί να γίνει με μεγαλύτερη νηφαλιότητα η αξιολόγηση των προτάσεων και ανάλογα θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συλλόγου.

To Top