ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτείνονται καθημερινά ποδοσφαιριστές στον Άρη…

Οι ανάγκες του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι συγκεκριμένες, όπως συγκεκριμένος είναι και ο αριθμός των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και υπάρχει διάθεση να ανανεωθούν.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα αναζητήσουν ποδοσφαιριστές σχεδόν σε κάθε θέση της ενδεκάδας τους, ενώ από τα 13 συμβόλαια που ολοκληρώνονται, οι Γκάμα, Ματίγια, Κόρχουτ, Λάρσον, Κουέστα, Τσιλιγγίρης και Ιντέγε υπολογίζονται για την νέα σεζόν και αν δεν έχουν ήδη δεχθεί επίσημες προτάσεις θα τις δεχθούν στην πορεία. Το ποιοι θα παραμείνουν ή όχι θα φανεί και αναλόγως θα διαφοροποιηθούν οι ανάγκες της ομάδας.

Καθημερινά, ωστόσο, στα χέρια των ανθρώπων του Άρη φτάνουν και πολλές προτάσεις ποδοσφαιριστών από τους εκπροσώπους τους.

Παίκτες κάθε ηλικίας, για κάθε θέση, από εξωτερικό και Ελλάδα σε κάθε… τιμή. Όχι μόνο ελεύθεροι, αλλά και ποδοσφαιριστές που με λίγα χρήματα μπορούν να εξασφαλίσουν την ελευθέρας τους, από τις τωρινές τους ομάδες.

Οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” εξετάζουν τις περιπτώσεις αυτές και αν κάποια τους κάνει “γκελ” δεν αποκλείεται να την συμπεριλάβουν στην μεταγραφική τους λίστα.

To Top