Προτείνουν Λυσάνδρου για πρόεδρο στην ΕΠΟ οι FIFA και UEFA

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί η σημερινή συνάντηση των Big 4 της διαπλοκής στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως αναφέρει η LiveSport, πρόσωπο κλειδί στη συνάντηση θα είναι ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος συνυπογράφει την πρόσκληση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, με φόντο την επόμενη μέρα.

Μια από αυτές θα είναι να τοποθετηθεί συναινετικός τεχνοκράτης πρόεδρος στην ΕΠΟ, πρόταση που αν γίνει δεχτή καθιστά πρώτο υποψήφιο τον Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των αξιωματούχων της FIFA και της UEFA.

Άλλη πρόταση αφορά την αντικατάσταση του Βίτορ Μέλο Περέιρα από τον αναπληρωτή του στην ΚΕΔ, Φερνάντεθ Μαρίν, ο οποίος γνωρίζει τους Έλληνες διαιτητές. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, αναμένεται να επιλεγεί κάποιος με εμπειρία από ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

“Δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει”

Αρνητικός στο ενδεχόμενο ανάληψης του προεδρικού θώκου της ΕΠΟ είναι ο Μηνάς Λυσσάνδρου.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο Sport fm με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας αυτός απάντησε αρνητικά στην πρόθεση των υπευθύνων της FIFA και UEFA να του προτείνουν τη θέση του προέδρου της Ελληνικής ομοσπονδίας.

«Δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του νυν προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Λυσάνδρου είναι ο τεχνοκράτης της που σκέφτονται οι δύο μεγάλες ομοσπονδίες μετά από σχετική εισήγηση του Χούμπελ ο οποίος εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες του.

To Top