Προτελευταίο φιλικό για τον ΟΦΗ πριν την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τον Άρη

Την ευκαιρία να δώσει ένα ακόμα φιλικό τεστ και το μοναδικό για το φετινό καλοκαίρι σε Ελληνικό έδαφος έχει ο ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας σήμερα στις 18:45.

Στον ΟΦΗ μετρούν αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό με τον Άρη στο Ηράκλειο και το σημερινό τεστ έχει… άρωμα Super League 1, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει δοκιμές και να τεστάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Αυτό μάλιστα είναι και το προτελευταίο φιλικό, πριν από εκείνο με την Φιορεντίνα στο Ατρέμιο Φράνκι (12/08, 21:00).

Εκτός αποστολής έχει μείνει ο τραυματίας Νίκος Μαρινάκης, αλλά και οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Durmishaj, Κουτεντάκης, Γρίβας, Fallatah και Σημαντηράκης.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Μανδά, Χριστογεώργο, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλη, Λαμπρόπουλο, Πασαλίδη, Βούρο, Καρώ, Diousse, Gallegos, Mellado, Bakic, Αποστολάκη, Neira, Toral, Riera, Bifouma, Mosquera, Gronning, Dicko, Phellype.

To Top