ΜΠΑΣΚΕΤ

Προτεραιότητα η αδειοδότηση για τον Άρη -Το ban λόγω Γιάνκοβιτς και η θέση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Άρης καλείται να λύσει και δεύτερο ban από τη FIBA καθώς, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δικαιώθηκε στο BAT λόγω οφειλής απέναντί του.

Πρόκειται για μία οφειλή από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Πριν από περίπου πέντε μήνες είχε ενεργοποιηθεί του ban που είχε επιβληθεί λόγω οφειλής στον Ντέβιν Μαρμπλ καθώς οι κίτρινοι δεν είχαν καταφέρει να ανταποκριθούν στην 3η δόση του διακανονισμού με τον Αμερικανό.

Ωστόσο, όπως τονίζουν οι κιτρινόμαυροι, για την περίπτωση αυτή, όπως και του Ντέβιν Μαρμπλ, θα επιληφθεί η ΚΑΕ με το πέρας της υπόθεσης του πιστοποιητικού. Η επίλυση των δύο ban θεωρείται αυτονόητη προκειμένου η ομάδα να κάνει τον σχεδιασμό της απερίσπαστη για τη νέα σεζόν και αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.

Επίσης ένα στοιχείο είναι ότι από τα συνολικά εννιά ban που είχε και έχει να διαχειριστεί η ΚΑΕ, τα τέσσερα έχουν εξοφληθεί από το περασμένο καλοκαίρι (Καββαδάς, Κάμινγκς, Μπάκνερ, Ουίβερ) και τρία είναι σε διακανονισμούς (Σανικίτζε, Τζένκινς και Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς), ενώ το σημερινό είναι το ένατο από τη σεζόν 2016-17.

 

To Top