ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτεραιότητα η επιλογή “έτοιμης” λύσης για την επίθεση – Όλα τα δεδομένα

Ανοιχτή παραμένει η προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας, τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στη θέση της επίθεσης.

Κι αν στην περίπτωση των χαφ, η απόκτηση του Βλάντιμιρ Νταρίντα από την Χέρτα Βερολίνου μοιάζει πολύ κοντά υπάρχουν κάποια δεδομένα.

Συγκεκριμένα:

1. Ο Άρης αναζητεί έναν φορ που θα πλαισιώσει τον Αντρέ Γκρέι, το θέμα δεν έχει κλείσει και εφόσον προκύψει κάποια περίπτωση που αξίζει, τότε οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν ανάλογα. Είναι κάτι που έχει ζητήσει ο Πάρντιου και εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις.

2. Η προτεραιότητα έχει δοθεί σε επιλογή “έτοιμης” λύσης. Το “παράθυρο” των μεταγραφών του Ιανουαρίου δεν δίνει πολλές επιλογές, όμως αυτό είναι το “θέλω” των κιτρινόμαυρων: παίκτης στην επίθεση που θα βοηθήσει άμεσα.

3. Με βάση την παραπάνω λογική, η περίπτωση του Βύντρα, ο οποίος θέλει χρόνο και δεν θα είναι έτοιμος για το απαιτητικό πρόγραμμα που ξεκινάει τον Ιανουάριο και φτάνει ως τα μέσα Φεβρουαρίου, μένει στην άκρη. Μόνο εφόσον δεν βρεθεί ο “κατάλληλος”, ο Άρης να κινηθεί για τον Βύντρα, ποντάροντας στην ποιότητα του, ενόψει πλέι οφ.

4. Αναζητείται ένας εξτρέμ, μετά την κρίση που ξέσπασε με τον Μαντσίνι και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ο Αργεντίνος είναι στο περιθώριο.

To Top