ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προτεραιότητα ο Ζούτα, εντείνονται οι επαφές Άρη-Κόνιασπορ

Στο πρόσωπο του Λέοναρντ Ζούτα φαίνεται να έχει καταλήξει oριστικά στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μιχάι Κόρχουτ στα αριστερά της άμυνάς του ο Άρης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι σε διαρκή επαφή με τον Σκοπιανό μπακ, αλλά και την ομάδα του, την Κόνιασπορ, προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή άμεσα. Άλλωστε, χρόνος δεν υπάρχει καθώς αύριο κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο, εφόσον δοθεί από τους Τούρκους στον Άρη ως δανεικός.

Στο σενάριο που θα μείνει ελεύθερος, διότι υπάρχει και αυτή τη δυνατότητα, τότε ο Άρης θα έχει περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει τις επαφές μαζί του, καθώς θα μπορεί να τον αποκτήσει και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ έχει τη σουηδική υπηκοότητα, καθώς ουσιαστικά ανδρώθηκε στη Σουηδία αγωνιζόμενος στη Χάκεν για να ακολουθήσει η συνεργασία με την κροατική Ριέκα. Η Κόνιασπορ τον απέκτησε πριν από μερικούς μήνες αλλά στο δεύτερο μισό μέτρησε μόλις 12 αγώνες και υπάρχει η επιθυμία του να αποχωρήσει.

Είτε ως δανεικό, είτε ως ελεύθερο ο Άρης θέλει να αποκτήσει τον Σκοπιανό αμυντικό, προκειμένου να “κλείσει” το αριστερό άκρο της άμυνάς του, έχοντας έναν ακόμα παίκτη δίπλα στον Μιχάι Κόρχουτ.

To Top