ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προτεραιότητα ο Καστρίτης, αλλά…

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι η προτεραιότητα του Δημήτρη Γουλιέλμου για την τεχνική ηγεσία του Άρη την προσεχή σεζόν, ωστόσο προς το παρόν οι δύο άνδρες δεν έχουν μιλήσει διεξοδικά για το πώς θα πορευτεί η ενδεχόμενη νέα συνεργασία τους.

Στην κουβέντα που είχε γίνει αμέσως μετά το τέλος της σεζόν είχε εκφραστεί στον Καστρίτη η επιθυμία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για να συνεχιστεί η συνεργασία και τη νέα σεζόν.

Ο Καστρίτης ήταν ξεκάθαρος ότι ήθελε να παραμείνει, αλλά επίσης ήταν ξεκάθαρος και στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής. Τότε, ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν είχε απαντήσεις για όλα τα ζητήματα που είχαν τεθεί. Πιθανώς να μην έχει ακόμα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι ως δική του άμεση προτεραιότητα την λύση του απαγορευτικού μεταγραφών. Δεν αποτελεί για τον ίδιο μεγάλο “εμπόδιο” στο να μείνει ή όχι στον Άρη και αυτό αποδεικνύεται από το ότι στην έκθεσή του για την επόμενη χρονιά υπάρχουν πλάνα για τη δημιουργία δύο ομάδων, μίας υπό το καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών και μία χωρίς ban.

Το θέμα είναι να συμφωνηθούν πράγματα που άπτονται της φιλοσοφίας, του τρόπου λειτουργίας και αρκετών ακόμα λεπτομερειών, που θα κληθούν οι δυο τους να συζητήσουν, σε μια νέα βάση πλέον, καθώς ο Καστρίτης εδώ και λίγο καιρό έχει αλλάξει εκπρόσωπο και πλέον μάνατζέρ του είναι ο Νίκος Λώτσος.

To Top