ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προτεραιότητα ο Τολιόπουλος, προτάθηκε και ο Μάντζαρης- Αδειασε το τεχνικό τιμ!

Δυο πολύ σημαντικές πρoσθήκες θέλει να κάνει ο Αρης του Γιάννη Καστρίτη, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα!

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Άρης ενόψει της επόμενης σεζόν αφού έχει θέλει έναν πρώην παίκτη του, τον Βασίλη Τολιοπουλο και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο 26χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο, μιας και υπάρχουν συζητήσεις. Τολιόπουλος και Άρης συνεργάστηκαν στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάντζαρης και ο Άρης βρίσκονται στο τστάδιο των συζητήσεων και δεν αποκλείεται σύντομα να επέλθει οριστική συμφωνία, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να έρθει. Θα φανούν όλα μέσα στην εβδομάδα.

Από την ΚΑΕ πάντως αναφέρουν πως έχει γίνει επαφή με Τολιόπουλο, αλλά του Μάντζαρη είναι μακρινό ενδεχόμενο και απλά εξετάζεται σα λύση.

Τέλος, άδειασε ολοκληρωτικά το τεχνικό τιμ του Αρη καθώς μετά τους Παραλίκα, Βαρβούνη αποχώρησε και ο Βαγγέλης Σπυρίδης γεγονός το οποίο αναγκάζει τον Γιάννη Καστρίτη να φτιάξει νέο τεχνικό επιτελείο παράλληλα με τον ελληνικό κορμό.

To Top