Προτεραιότητα ο φάκελος συμμετοχής – Απαιτούνται 150.000 ευρώ έως 31 Ιουλίου!

Αλλάζει στρατηγική η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, για να μπορέσει να παραμείνει συνεπής και τυπική ως προς την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα και την έγκαιρη κατάθεση ενός πλήρους φακέλου προς την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Για να συμβεί αυτό απαιτούνται άμεσα 150.000 ευρώ σε ρευστό!

Ο Λευτέρης Αρβανίτης έχει αφήσει στην άκρη προ στιγμήν όλες τις υποθέσεις διακανονισμών των οφειλών ή του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Αφοσιώνεται ο ίδιος και οι συνεργάτες του σε έναν στόχο. Την κατάθεση πλήρους φακέλου εντός της προγραμματισμένης ημερομηνίας (31/7) στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, παρότι είναι βέβαιο ότι θα δοθεί παράταση σε όλες τις ομάδες, πληροφορία που επιβεβαιώνεται από τον ΕΣΑΚΕ.

Πως θα επιτευχθεί ο πλήρης φάκελος; Με την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και την έκδοση εγγυητικής επιστολής σε τράπεζα. Συνολικό ποσό που απαιτείται έως τις 31 Ιουλίου; Τουλάχιστον 150.000 ευρώ.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης χτυπάει κάθε πόρτα, προσπαθεί να μαζέψει αυτό το ποσό και φυσικά χρειάζεται την στήριξη όλων των Αρειανών, πρωτίστως όσων τον στήριξαν στην απόφασή του να μπει μπροστά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για το μπασκετικό τμήμα.

 

To Top