Προτεραιότητα σε ξένο προπονητή, μεταμεσονύκτιο συμβούλιο για να αποφασίσουν!

Η βαριά ήττα του Άρη στην Κομοτηνή αναγκάζει τους διοικούντες να λάβουν άμεσες αποφάσεις στο θέμα προπονητή, όπως σημειώνουμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ. Η αλλαγή στο πόστο του τεχνικού ηγέτη θεωρείται δεδομένη και για τον λόγο αυτό η διοικούσα επιτροπή θα συνεδριάσει τις επόμενες ώρες, μετά τα μεσάνυχτα!
Το μεταμεσονύχτιο συμβούλιο γίνεται προκειμένου να καταλήξουν στο όνομα του αντικαταστάτη του τεχνικού δίδυμου Πασιαλή, Μπουγιουκλή.
Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα ελλήνων διαθέσιμων προπονητών ωστόσο υπάρχει η πληροφορία πως η αναζήτηση θα επικεντρωθεί σε ξένο τεχνικό, σκέψη που κερδίζει έδαφος όσο περνάει η ώρα.
Μάλιστα, εξετάζονται μια-δυο περιπτώσεις που θεωρούνται κατάλληλες αυτή την εποχή, τόσο σε επίπεδο επιλογής όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Εφόσον δεν προχωρήσει το θέμα του ξένου, θα εξεταστούν οι άλλες περιπτώσεις από την Ελλάδα.
Η σύσκεψη θα αρχίζει μόλις επιστρέψουν οι άνθρωποι της διοικούσας στη Θεσσαλονίκη, θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα.
To Top