ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτεραιότητα στο εξωτερικό, “ματιές” και στην ελληνική αγορά…

Οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι του Άρη μπορεί να έχουν “κλειδώσει”, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν σταματούν να “σκανάρουν” αγορές προκειμένου να είναι απολύτως σίγουροι για τις επιλογές τους.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Τη δεδομένη χρονική περίοδο, παρότι υπάρχουν πολλά “ανοιχτά μέτωπα” (ανανεώσεις, υπάρχον ρόστερ) παράλληλα γίνεται και η απαραίτητη αναζήτηση, καθώς σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Επομένως, πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα όλες οι κινήσεις…

Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα για τους “κιτρινόμαυρους” αποτελούν οι ξένες αγορές, κυρίως γιατί υπάρχει μεγαλύτερη “δεξαμενή” παικτών, από ότι στην Ελλάδα.

Συν τις άλλοις, οι ιθύνοντες του Άρη μπορούν να έχουν πολλές και καλές εναλλακτικές επιλογές, ενδεχομένως πολύ πιο φτηνές, συγκριτικά με την εγχώρια αγορά.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έχουν στραμμένες τις κεραίες τους και προς την Ελλάδα και σε όποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή προκύψει.

Οι καλές περιπτώσεις δεσμεύονται με συμβόλαια, εκτός αν αλλάξει κάτι μέσα στο καλοκαίρι και επιχειρήσει την δική του κίνηση ο Άρης.

Μέχρι τότε, όμως, το βάρος πέφτει στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν σημαντικές θέσεις στην “κιτρινόμαυρη” ενδεκάδα.

To Top