ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτεραιότητα του Σόουζα ο Άρης, αναμονή για το καθοριστικό ραντεβού…

Ο Ούγκο Σόουζα έχει ολοκληρώσει τις διακοπές του, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πλέον περιμένει τις εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

Επιθυμία του Πορτογάλου αμυντικού είναι πρώτα να ακούσει την πρόταση του Άρη και έπειτα να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο ίδιος έχει ως προτεραιότητά του την παραμονή στους “κιτρινόμαυρους”, αρκεί όπως και σε κάθε επαγγελματία, έτσι και σε αυτόν, να τον ικανοποιεί η πρόταση που θα δεχθεί, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και τυπικά στο τέλος του περασμένου Ιουλίου.

Όπως έχει μεταφέρει στο στενό του περιβάλλον ο 28χρονος αμυντικός, πρώτα θα συζητήσει με τον Άρη κι έπειτα με τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζουμε, πως η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η 4η που ο Ίβηρας στόπερ φόρεσε την φανέλα του Άρη, έχει δεθεί με τον κόσμο και την ομάδα και όποτε ο ίδιος έκατσε με τον Καρυπίδη στο ίδιο τραπέζι, εύκολα ή δύσκολα, έβρισκαν τον τρόπο να συνεχίσουν μαζί. Τόσο όταν ολοκλήρωσε το πρώτο εξάμηνο παρουσίας του στην ομάδα, όσο και στην πορεία, όταν ο Άρης επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει μία επικοινωνία του παίκτη με τον Θοδωρή Καρυπίδη και έπειτα η συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα για το θέμα της ανανέωσης.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει θετική γνώμη για τον Σόουζα, τον θέλει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, καθώς ο Πορτογάλος τον έχει πείσει με τον επαγγελματισμό του και την επιθυμία του να προσφέρει.

 

 

To Top