ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΠΡΟΥΣΑ Αποστολή: Γιαννάκης: “Ο Άρης έχει τεράστια δύναμη, την οποία δεν έχει καταλάβει κανείς!”

Ο Παναγώτης Γιαννάκης βιώνει τα προβλήματα της καθημερινότητας του Άρη, αλλά δεν χάνει την πίστη του στην δυναμική που αποπνέει το τμήμα μπάσκετ και ο κόσμος του.

Ο τεχνικός του Άρη ρωτήθηκε χθες μετά τον αγώνα με την Τόφας για το πως βλέπει όλα όσα συμβαίνουν και πώς καταφέρνει να μένει προσηλωμένος στη δική του δουλειά και απάντησε: “Όταν αναλαμβάνεις μια προσπάθεια πρώτος στόχος είναι να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα η δουλειά σου. Εμείς αυτό σκεφτόμαστε, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα προσπαθήσουν το ίδιο, γιατί νομίζω ότι ο Άρης είναι η ομάδα των φιλάθλων του, των ανθρώπων που την αγαπούν. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ακόμα κι αν συμμετέχεις σαν ο τελευταίος τροχός της αμάξης σε μια προσπάθεια που κάνει ο Άρης, πρέπει να είσαι περήφανος, γιατί αυτή η ομάδα έχει και παρελθόν και παρόν και μπορεί να έχει σπουδαίο μέλλον”.

Σχολιάζοντας πως τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν παρότι είχε λάβει διαφορετικές δεσμεύσεις από τη διοίκηση είπε: “Δεν διαφωνώ, αλλά στόχος μας είναι να είμαστε στο γήπεδο να κάνουμε τη δουλειά μας. Να δουλέψουμε σκληρά, να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Νομίζω ότι είναι κάτι που λείπει γενικώς από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χειρίζονται τα πράγματα. Από τη στιγμή που είμαστε εδώ το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουμε σκληρά”.

Σε ερώτηση για το αν έχει επικοινωνία με τον Νίκο Λάσκαρη είπε: “Μιλάω με τον κ. Λάσκαρη. Κάνει προσπάθειες, λέει, να βοηθήσει την ομάδα. Εμείς θέλουμε όλους τους Αρειανούς να βοηθήσουν την ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι ο Άρης έχει τεράστια δύναμη, την οποία δεν έχει καταλάβει κανείς και νομίζει ότι αν δεν είναι μπροστάρης δεν είναι σημαντικό να στηρίξει την προσπάθεια. Όταν οι άνθρωποι του Άρη κάτσουν ο ένας δίπλα στον άλλο ξεχνώντας ότι αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα η ομάδα, νομίζω αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα”.

To Top