ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΠΡΟΥΣΑ Αποστολή: Δεύτερο συνεχόμενο τεστ (19:00), κόντρα στη Σακάρια

Ο Άρης δίνει σήμερα (19:00) τον δεύτερο αγώνα του στο τουρνουά της Τόφας στη Προύσα, αντιμετωπίζοντας την τουρκική (και νεοφώτιστη) Σακάρια.

Οι κίτρινοι παρουσίασαν χθες πολύ κακή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με την Τόφας. Παραδέχθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ότι η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη για έναν τέτοιο αγώνα και κράτησε τα προσχήματα με την απόδοσή της από το 28’ και μετά, όταν έριξε τη διαφορά και έβγαλε μια αντίδραση στο γήπεδο.

Σήμερα οι κίτρινοι συνεχίζουν τα δυνατά παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα που σαφώς δεν είναι το ίδιο ποιοτική με την Τόφας, αλλά έχει καλούς παίκτες.

Ο Γιαννάκης θέλει να δει διαφορετικό πρόσωπο από τους παίκτες του σήμερα. Θέλει να δει πιο σοβαρές αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι, να μην γίνουν ίδια λάθη, να μπορέσει η ομάδα του να βγάλει ακόμα περισσότερες συνεργασίες.

Η κούραση ενδεχομένως και παίζει ρόλο και την δεδομένη στιγμή σημαντικό, διότι η ομάδα προπονείται παράλληλα, ακόμα και τις ημέρες των αγώνων, όμως σημασία έχει να βγουν στο γήπεδο πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις.

To Top