ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΠΡΟΥΣΑ Αποστολή: Μούρτος: “Εδώ είμαστε για να μάθουμε” (video)

Ο Σπύρος Μούρτος έχει την εμπειρία πλέον να “διαβάζει” τα συμπεράσματα πίσω από τα φιλικά και υπογράμμισε ότι είναι η περίοδος που όλοι μαθαίνουν.

Ο αρχηγός του Άρη υπογράμμισε: “Είχαμε διαφορετικά πρόσωπα. δνε ξεκινάμε καθόλου καλά το παιχνίδι. Καταφέραμε σε κάποιο διάστημα να παίξουμε καλύτερα, να μαζέψουμε και τη διαφορά. Εδώ είμαστε για να μάθουμε. Κάναμε πολλά λάθη στο βίντεο, θα τα δούμε και θα διορθωθούμε”.

Ρωτήθηκε τι θα πρέπει να βελτιώσει ο Άρης και απάντησε: “Το τεχνικό κομμάτι ανήκει στους προπονητές. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά. Υπάρχουν πολλά σημεία που πρέπει να διορθωθούμε. Είναι πολύ νωρίς, δεν είμαστε και όλο το ρόστερ παρών… Είναι παιχνίδια προετοιμασίας αυτά, θα μάθουμε από τα λάθη μας”.

Σε ερώτηση για το τι ένιωσε βλέποντας τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Άρη με την Τόφας, επεσήμανε: “Δεν πρέπει να βιαζόμαστε συναισθηματικά, να έχουμε πάνω – κάτω. Θέλει με ηρεμία να δούμε λάθη και να βελτιωθούμε. Δεν χρειάζεται ούτε να απογοητευόμαστε πάρα πολύ, ούτε να ενθουσιαστούμε από το τέλος.. Θέλει ηρεμία υπομονή και πάρα πάρα πολλή δουλειά”.

To Top