ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προφάσεις εν αμαρτίαις από τον Υφυπουργό! Τι επικαλείται για να βάλει “στοπ” στον κόσμο του Άρη!

Την… χαριστική βολή στη μη παρουσία φίλων του Άρη έστω και μεμονωμένα στην Κρήτη την Κυριακη στον αγώνα με τον ΟΦΗ, έριξε ο Υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Και μάλιστα με προφάσεις εν αμαρτίαις. καθώς το Υφυπουργείο θέτει θέμα ονομαστικών εισιτηρίων! Κάτι που δεν έχει γίνει σε κανένα γήπεδο φέτος, που φιλοξένησε φιλάθλους άλλων ομάδων. Φτηνές δικαιολογίες για να μην επιτρέψουν την παρουσία του κόσμου του Άρη. Την ώρα που ο ΟΦΗ δίνει… κοψοχρονιά, ελέω (και ντεμέκ) Black Friday εισιτήρια 1+1 δώρο! Σε αυτήν την περίπτωση τι ισχύει; Είναι ονομαστικά και τα δωράκια;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά ξεκάθαρα, καθώς περιμένουμε με μεγάλη… αγωνία να δούμε αν θα συμβεί και σε άλλο γήπεδο της χώρας ή και στο ίδιο ακόμα, το οποίο φιλοξένησε και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η απόφαση αναφέρει:

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 25-11-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016, με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή.

To Top