ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Προφάσεις εν αμαρτίαις” για το Πανθεσσαλικό που δεν έπεισαν κανέναν

Ο Άρης μπορεί να επιθυμεί την διεξαγωγή του τελικού με βάση την σχετική προκήρυξη, δηλαδή όπως αναφέρουμε και σε άλλα άρθρα, να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και με φιλάθλους.

Βέβαια, είδαμε και χθες να χρησιμοποιούνται ως «φθηνές» προφάσεις τα προβλήματα στα τουρνικέ, αλλά και η μη εγκατάσταση των κατάλληλων καμερών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. “Προφάσεις εν αμαρτίαις” που δεν πείθουν κανέναν.

Η πραγματικότητα είναι πως υπάρχουν τουρνικέ στο γήπεδο, εκτός από… μια θύρα κάτι που δεν είναι και… ακατόρθωτο να διορθωθεί. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τις κάμερες, οι οποίες μπορεί αυτή τη στιγμή να μη πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, όμως η αντικατάσταση τους καθίσταται αρκετά εύκολη.

Το έκανε άλλωστε ο Άρης, το έκαναν στη συντριπτική τους πλειοψηφία και οι ΠΑΕ. Μάλιστα, σε ότι αφορά το κόστος για τις βελτιώσεις, ο Αχιλλέας Μπέος πρότεινε να καλυφθεί το μισό κόστος από τον δήμο Βόλου και το άλλο μισό από την ΕΠΟ, κάτι για το οποίο η Ομοσπονδία εμφανίστηκε θετική.

Γίνεται αντιληπτό, πως πρόκειται για… μικροπροβλήματα, τα οποία μπορούν εύκολα να λυθούν, εάν βέβαια το θελήσουν και οι αρμόδιοι και κυρίως η ΕΠΟ, η οποία φαίνεται πώς εξυπηρετεί κάτι διαφορετικό από την ισότητα και την εφαρμογή της προκήρυξης, ενώ απορίες προκαλεί η… πρεμούρα της να ανακοινώσει από τώρα την διεξαγωγή τελικού χωρίς φιλάθλους, ενώ υπάρχει ακόμη χρονικό περιθώριο 50 ημερών!

To Top