ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προφανώς… απαγορεύεται να έχει τύχη ο Άρης, ακόμη και σε μια μέτρια μέρα!

Προφανώς… απαγορεύεται να έχει τύχη ακόμη και ο μέτριος Άρης! Αυτό φάνηκε χθες στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο μέτριος Άρης έφυγε με άδεια χέρια από το Καραϊσκάκη και πικρή ήττα (1-0), έβαλε το… χεράκι του κι ο Μανούχος. Η ήττα αυτή σταμάτησε το σερί των τριών νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο…

Ένα είναι το σίγουρο. Θα βλέπαμε άλλο ματς αν ο Μανούχος και ο Ολλανδός στο VAR δεν έκλειναν τα μάτια στα δύο πέναλτι στο πρώτο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστή και των δυο φάσεων τον Λαλά. Το χέρι στην κεφαλιά του Ματέο και την κλωτσιά του Μπουχαλάκη στον Μαντσίνι και στο σπρώξιμο του Τζέγκο, φάσεις που σε κάθε άλλη περίπτωση ο διαιτητής δεν θα κατάπινε την σφυρίχτρα του!

Φυσικά και ο Άρης δεν ήταν στα επίπεδα ενός τέτοιου αγώνα, ήταν μέτριος, είχε φλύαρη περιοχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσει ένα παιχνίδι.

Υπάρχουν δυο χαρακτηριστικές στιγμές. Η πρώτη είναι στο 2′ με την κλωτσιά του Μπουχαλάκη στον Μαντσίνι, μετά από μια κεφαλιά που βρήκε σώμα και χέρι παίκτη του Ολυμπιακού και ο ρέφερι από την Αργολίδα, προφανώς αντιμετώπισε πρόβλημα… όρασης. ‘Οπως και στο VAR δεν… είδε ο Ολλανδός, που τον έφερε ο Κλάτενμπεργκ για έμπειρο.

Η δεύτερη είναι στο 7′,  Ο Λαλά σπρώχνει καθαρά μέσα στην περιοχή τον Τζέγκο, αυτός δεν σηκώνεται για κεφαλιά, ο Μανούχος είναι αλλού!

Δυο φάσεις “κόκκινες”, στις οποίες μπορεί να απαντήσει ο Κλάτενμπεργκ, που σχολίασε προσφάτως παρόμοια φάση σε αγώνα της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, βέβαια, υπάρχει ανακοίνωση που  εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει:

 “Είδαμε ξανά σήμερα στην Αθήνα το ίδιο έργο σε επανάληψη. Το μόνο που άλλαξε ήταν οι πρωταγωνιστές.

Δεν είδαν τίποτα, δεν είδαν κανένα πέναλτι! Ούτε στο VAR! Ούτε το φάουλ στον Ιτούρμπε στο 92’ δεν είδαν!! Όλα καλά…

Φαίνεται ότι απαγορεύεται να κερδίζει ο Άρης στην Αθήνα…”.

 

To Top