ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Προφητικός” Κωστένογλου έπεσε μέσα στον τελικό του Μουντιάλ (video)

Όνειρο είχε δει ο Νίκος Κωστένογλου, καθώς κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε προβλέψει το ζευγάρι του τελικού. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

O Νίκος Κωστένογλου είχε… μιλήσει με τον Θεό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιάννης Γκούμας και πρόβλεψε από τη φάση των ομίλων το ζευγάρι του τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Προφητικές” ικανότητες έχει ο -γνωστός για τη σχέση του με τα Θεία- έμπειρος τεχνικός και πρώην προπονητής του Άρη. Ο Νίκος Κωστένογλου είχε προσκληθεί κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων στην εκπομπή της ΕΡΤ για το Μουντιάλ κι όταν του ζητήθηκε η εκτίμησή του για το ζευγάρι του τελικού, είπε το “Γαλλία-Κροατία”!

Και η χθεσινή ιστορική επιτυχία της “χρβάτσκα”, που απέκλεισε την Αγγλία και θα δώσει το “παρών” για πρώτη φορά σε τελικό Μουντιάλ, ήρθε για να επιβεβαιώσει τον άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ, με τον Γιάννη Γκούμα που ήταν χθες καλεσμένος στην ΕΡΤ να σχολιάζει: «Έχει μιλήσει με τον Θεό»! 

To Top