ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προφορικά παραιτήθηκε από όλες τις αξιώσεις, αλλά ζητάει 30.000 από τον Ερασιτέχνη!

Μπορεί να παραιτήθηκε (προφορικά) από όλες τις αξιώσεις του απέναντι στον Ερασιτέχνη Άρη, αλλά όπως θα τραβήξει μακριά η… βαλίτσα για την οικογένεια Καλαϊτζίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το yellownews.gr:

“Οι Άλεξ Κάλας και ΑΣ Άρης δεν θα αποφύγουνε τη δικαστική διαμάχη όπως όλα δείχνουν, παρά τις του περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις του ομογενή επιχειρηματία.
Ο πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, ζητάει να του καταβληθούν άμεσα 30.000 ευρώ, μέρος από την τελευταία δόση του συνδρομητικού καναλιού που εισέπραξε προ λίγων ημερών το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.
Βάση του μνημονίου, το οποίο έληξε 30/6, τα χρήματα αυτά έπρεπε να καταλήξουν στον Άλεξ Κάλας, ωστόσο το συνδρομητικό κανάλι ζήτησε την παράταση στην καταβολή της δόσης, η οποία εισπράχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι ανάγκες που έχει ο ΑΣ Άρης είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτή τη περίοδο σε συνδυασμό με την αποχώρηση του κυρίου Κάλας από το ποδοσφαιρικό τμήμα, η οποία συνοδεύτηκε με την επιστολή παραίτησης από όλες του τις αξιώσεις, έκανε τη διοίκηση του ΑΣ  Άρη να εισπράξει τη τελευταία δόση για να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις”.
To Top