Προφορική συμφωνία του Άρη με τον Γάλλο Ν΄ Λουντούλου

Ενίσχυση από την Γαλλία για τον Άρη! Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, ο οποίος εφόσον περάσει σήμερα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις (αναμενόταν αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη), θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους» και θα είναι ο δεύτερος ξένος μετά τον Σενεγαλέζο με γαλλικό διαβατήριο Σιντί Σανιά!

Ο Ν’ Λουντούλου είναι 22 χρόνων (γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1992 στο Βιγιέρ ντε Μπελ στα προάστια του Παρισίου και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν το 2004. Το 2008 μετακόμισε στις ακαδημίες της Πόρτσμουθ, έπαιζε στη Β’ ομάδα αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Το 2011 έμεινε ελεύθερος λόγω των οικονομικών προβλημάτων της αγγλικής ομάδας και φόρεσε τη φανέλα της Λοζάνης (11 συμμετοχές), ενώ τα τελευταία δυο χρόνια είναι «κάτοικος» Βουλγαρίας, μετά την απόρριψη του στα δοκιμαστικά της Ναντ. Την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια με την Τσερνομόρετς Μπουργκάς (πέτυχε δυο γκολ), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν πέρσι η Λοκομοτίβ Σόφιας (22 αγώνες- 2 γκολ).

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος χρίστηκε διεθνής με την Κ17 της Γαλλίας, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο μικροσκόπιο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του, θεωρώντας ότι μπορεί να δώσει ώθηση στην μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη.

Φυσικά τίθεται θέμα μετά τη χθεσινή απόφαση, εάν θα ενεργοποιηθεί ή όχι η συμφωνία και αν θα δεχθεί να αγωνιστεί στη Γ΄ εθνική.

To Top