Προφορική συμφωνία με Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ! «Κούρεμα» 50% και 60 δόσεις!

Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από το μέτωπο των χρεών προς τους παίκτες. Ο Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τέσσερις παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων αποτελούν ένα τεράστιο βάρος στην πλάτη του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι κίτρινοι ήρθαν σήμερα σε συμφωνία με τους εκπροσώπους των Νέρι Καστίγιο, Ρικάρντο Φατί, Φράνσις Ντίκο και Καλίφα Σανκαρέ, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί και γραπτώς την Τρίτη, ώστε να αναβληθεί η υπόθεση επιβολής ποινών σε βάρος του Άρη, που είναι προγραμματισμένη στην ΕΠΟ!

Η πρώτη αυτή συμφωνία προβλέπει «κούρεμα» των χρεών κατά περίπου 50% και 60 δόσεις ανοίγοντας τον δρόμο για την επίλυση και των υπόλοιπων «καυτών» υποθέσεων που βαρύνουν τον Άρη.

Η συμφωνία προβλέπει την εξασφάλιση των παικτών με την παραχώρηση τηλεοπτική δικαιωμάτων, όπως, ήταν άλλωστε η αρχική πρόταση του Άρη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το βάρος των οφειλών προς τους παραπάνω παίκτες αποτελεί ένα ποσοστό της τάξης του 25% στις συνολικές οφειλές, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία της συμφωνίας για την ίδια την επιβίωση του συλλόγου!

To Top