Προφορική συμφωνία με τον Μασάδο – Τη Δευτέρα οι υπογραφές

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα η πρώτη δια ζώσης συνομιλία της διοίκησης του Άρη με τον Μανουέλ Μασάδο. Άρης και Πορτογάλος προπονητής ήρθαν σε προφορική συμφωνία, «έδωσαν τα χέρια» και απομένει να διευθετηθούν ακόμη μερικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο Μασάδο θα υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες συν ένα χρόνο.

Ο 56χρονος Πορτογάλος έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα, εκεί όπου τον εντόπισε αρχικά το PRESSARIS. «Ήρθα εδώ για τον Άρη», όπως μας είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια παρακολούθησε από ένα μπουθ του γηπέδου του Περιστερίου το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είδε την δραματική εξέλιξη του, αλλά δεν έκανε την παραμικρή δήλωση σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας του με τους κίτρινους.

Μετά το παιχνίδι, ο Μασάδο δείπνησε με τους παράγοντες του Άρη και είχε εκτενή συζήτηση για τη μορφή και τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Άρης και Πορτογάλος προπονητής τα βρήκαν στα βασικά σημεία, γεγονός που δίνει την αίσθηση για μια πρώτη κατ’ αρχήν συμφωνία. Ήταν η συνέχεια των όσων τηλεφωνικά είχαν πει και τα οποία άνοιξαν τον δρόμο για την συνεργασία. Ο ερχομός, άλλωστε, του Μασάδο στην Αθήνα αποδεικνύει και το προχωρημένο των επαφών και τις σε γενικές γραμμές συμφωνία των δυο πλευρών.

Απομένουν φυσικά, κάποιες ακόμη εκκρεμότητες, αλλά λόγω του προχωρημένου της ώρας, τις άφησαν προς συζήτηση για την Παρασκευή.

Όσο δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, είναι φυσικό ότι ο Μασάδο δεν θα προπονήσει την ομάδα. Η τελευταία έχει ραντεβού για αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ προκειμένου να προσανατολιστεί για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Όλα δείχνουν ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το δίδυμο Γιάννη Μιχαλήτσου και Γιώργου Σεμερτζίδη θα κοουτσάρει για τελευταία φορά την ομάδα, πριν παραδώσει το τιμόνι στον Μασάδο, οπότε και το πιο πιθανό είναι ο Πορτογάλος να φορέσει για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φόρμα από τη Δευτέρα.

Το ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ

 

Η προφορική συμφωνία ανακοινώθηκε και επίσημα από την κίτρινη ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό Manuel António Marques Machado ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο.  Ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ θα υπογράψει το συμβόλαιό του την Δευτέρα. Μαζί του στο τεχνικό τιμ της ομάδας θα βρίσκεται ο βοηθός προπονητή Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες και ο γυμναστής Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο.
Ο κ. Μachado έχει γεννηθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 1955 
Η καριέρα του
1992–1993 Vitória Guimarães (β ομάδα) 1993–1994 Vila Real 1995–1996 Vitória Guimarães (β ομάδα) 1998–2000 Fafe 2000–2004 Moreirense 2004–2005 Vitória Guimarães 2005–2006 Nacional 2006–2007 Académica 2007–2008 Braga 2008–2010 Nacional 2010–2011 Vitória Guimarães» 

To Top