ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προφορική συμφωνία του Άρη με Φιτζπάτρικ

Ο Τορλίν Φιτζπάτρικ, πρώην φόργουορντ του Απόλλωνα Πατρών, του Ρεθύμνου και του Χολαργού, θα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Τζόρτζε Γκάγκιτς στη φροντ λάιντ του Άρη. Γουλιέλμου επιτρέποντος…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο 30χρονος Αμερικανός (2,06 μ.) έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από την γαλλική Λε Πορτέλ και έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κίτρινους για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Ο Φιτζπάτρικ επιλέχθηκε γιατί είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, βρισκόταν σε πλήρη αγωνιστική δράση, μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις της φροντ λάιν και ταιριάζει ως δίδυμο και με τον Μιλόσεβιτς και με τον Ντραγκίτσεβιτς.

Ο Αμερικανός βρίσκεται στη Γαλλία και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψει ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και θα είναι σε θέση να παίξει με το Περιστέρι την Κυριακή.

Την περσινή σεζόν σε 29 αγώνες με τον Χολαργό είχε 8,2 πόντους και 5,1 ριμπάουντ. Η καλύτερη σεζόν του στην Ελλάδα ήταν το 2016-17 με το Ρέθυμνο όπου είχε σε 31 αγώνες 12,1 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο.

Στην Λε Πορτέλ δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, κυρίως γιατί η γαλλική ομάδα θέλησε να τον χρησιμοποιήσει ως σμολ φόργουορντ. Σε 8 αγώνες αγώνες και 13 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο είχε 3,3 πόντους και 2,2 ριμπάουντ, αριθμοί που δεν εμπόδισαν τους κίτρινους να τον αποκτήσουν, γιατί ξέρουν τον παίκτη από την τριετή θητεία του στην Ελλάδα.

To Top