Προφορικό “ναι” του Θεοχάρη, ανοίγει ο δρόμος για τα δελτία!

Θετική εξέλιξη παίρνει το θέμα των δελτίων μετά το μπαράζ των επαφών και των συζητήσεων που είχε ο Άρης σήμερα στην Αθήνα! Προφορικό “ναι” από τον Χάρη Θεοχάρη!

H κιτρινόμαυρη αποστολή στην πρωτεύουσα με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα είχε από νωρίς σήμερα συνεχείς επαφές και συζητήσεις για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί το θέμα με τη φορολογική ενημερότητα, από τη στιγμή που υπήρχαν στα χέρια των κίτρινων μια σειρά έγγραφα, με την αίτηση ρύθμισης των χρεών, αλλά και την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, τα οποία αγνόησε τις προηγούμενες φορές η ΕΠΟ.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η καθοριστική συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Λάμπρος Σκόρδας με τον Χάρη Θεοχάρη, παρουσία των βουλευτών Γιάννη Ιωαννίδη, Πάρι κουκουλόπουλου, αλλά και του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δριβελέγκα.

Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων άκουσε την επιχειρηματολογία των κίτρινων, διαπίστωσε ότι κοινούνται στο πλαίσιο της νομιμότητας, βάσει μάλιστα δικαστικών αποφάσεων και έδωσε το προφορικό “οκ” ώστε να δοθεί στον Άρη προσωρινή φορολογική ενημερότητα μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να ολοκληρωθούν οι μέχρι τώρα μεταγραφές της ομάδας, αλλά και όποια άλλη κινήση γίνει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση των δελτίων, με την έκδοση της ενημερότητας, ώστε μόλις την πάρει ο Άρης στα χέρια του, να απευθυνθεί στην ΕΠΟ, για να κλείσει θετικά το θρίλερ των μεταγραφών, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για δελτία έξι παικτών: Μπουγαΐδης, Βλάχος, Κουσίδης, καμινιώτης, Γουναρίδης, Μπακασέτας, η έκδοση των οποίων θα δώσει επιπλέον επιλογές στον Σούλη Παπαδόπουλο.

To Top