ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προφυλάχθηκε ο Λάκι Τζόουνς

Προφυλάχθηκε ο Λάκι Τζόουνς στη σημερινή προπόνηση του Άρη ενόψει του αγώνα με το Λαύριο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ: “Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (15/01) την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο (19/01, 17:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Ένα γκρουπ παικτών προπονήθηκε το πρωί, ενώ οι υπόλοιποι θα γυμναστούν αύριο (16/01), επίσης το πρωί και το απόγευμα θα συμμετέχουν όλοι στο πρόγραμμα.

Ο Λάκι Τζόουνς δεν ολοκλήρωσε την απογευματινή προπόνηση για προληπτικούς λόγους, καθώς στον αγώνα με το Ρέθυμνο “αποκόμισε” ένα χτύπημα στο δεξί ισχίο.

Ο Δημήτρης Βεργίνης συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό και θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού”.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προφυλάχθηκε ο Λάκι Τζόουνς

Ο Άρης έχει στρέψει πλήρως την προσοχή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός του Λάκι Τζόουνς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: “Ο Άρης συνέχισε σήμερα (30/09) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει τη Τετάρτη (03/10), στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος». Ο Λάκι Τζόουνς ήταν παρών στο γήπεδο, αλλά προφυλάχθηκε, εξαιτίας μιας ελαφριάς ίωσης”.

To Top