Προφυλακίστηκε και τέταρτος οπαδός για τα επεισόδια στην Κρήτη

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 32χρονος οπαδός που μετείχε στα επεισόδια της αναμέτρησης του Ηροδότου με τον Εθνικό, συμπληρώνοντας το… καρέ των προσαχθέντων.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης (17/9) είχαν κριθεί προφυλακιστέοι δύο οπαδοί, ένας 27χρονος και ένας 24χρονος, οι οποίοι απολογήθηκαν, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 22χρονος που είχε προσαχθεί, με εγγύηση 2 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν παίζει ο Ηρόδοτος.

Στους τρεις οπαδούς έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση και δίωξη για παράνομη οπλοφορία για τον 24χρονο.

Την Παρασκευή (19/9) απολογήθηκε και ο τέταρτος οπαδός που είχε προσαχθεί, όπου κρίθηκε προφυλακιστέος. Κατά την απολογία του, ο 32χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ ο συνήγορός του, Νίκος Φαρσάρης ανέφερε: «Ο πελάτης μου ναι μεν φαίνεται να ήταν στο σημείο που έγιναν τα επεισόδια, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν προέβη σε όλα όσα του καταλογίζονται και η αλήθεια θα αποδειχθεί μέσα από τη δικαιοσύνη».

πηγή: onsports.gr

To Top