Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης (video)

Προφυλακιστέα προσωρινά κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που βίαζαν και εξέδιδαν, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια! Η 37χρονη είναι κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, με την ίδια να αρνείται το οτιδήποτε και να δηλώνει αθώα.

Η μητέρα του κοριτσιού που βιάστηκε κατ΄επανάληψη, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε (όπως της αποκάλυψε η θεία του κοριτσιού) ότι συνέβαινε στην κόρη της.

Η 37χρονη ήταν, ιδιαίτερα φορτισμένη στο γραφείο της ανακρίτριας και μάλιστα έκλαιγε. Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, την ρώτησε για τα τέσσερα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ στο λογαριασμό της, για τις συνομιλίες της και τα μηνύματα με τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο και τη σύζυγό του.

 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της Ασπασία Ταραχοπούλου, η 37χρονη υποστήριξε ότι είναι αθώα και ότι δεν ήξερε τίποτα όλο αυτό το διάστημα για τη φρίκη που βίωνε το παιδί της: «Οι απαντήσεις της συμπίπτουν με όσα έχει καταθέσει το παιδί, δηλαδή ότι δεν γνώριζε εκείνη» ανέφερε στις κάμερες ενώ συμπλήρωσε πως τα παιδιά της έκλαιγαν όταν άκουσαν την απόφαση και έλεγαν ότι θα αυτοκτονήσουν.

Ο συνήγορος της 37χρονος Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για «βιαστικό ένταλμα» από την κυρία ανακρίτρια, «το οποίο συνεχίστηκε με τη διάταξη για προσωρινή κράτηση. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας και μετά θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία για να αποδειχθεί η αθωότητα της εντολέως μας».

To Top