ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προφυλακιστέα η 26χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία του Τόσκο (video)

Προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκε η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο Βούλγαρο οπαδό του Άρη, Τόσκο Μποζατζίτσκι, κατά τη διάρκεια οπαδικής ενέδρας στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Η νεαρή γυναίκα αρνήθηκε τις κατηγορίες που της καταλογίζονται, ότι δηλαδή το τροχαίο έγινε με δόλο, αλλά ισχυρίζεται ότι έγινε εξ αμελείας.

Η 26χρονη βάσει των στοιχείων της αστυνομικής έρευνας βρέθηκε στο “κάδρο” του αιματηρού επεισοδίου και κατέστη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με δόλο και σε εκτέλεση εντάλματος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, παρότι η ίδια είχε διωχθεί αρχικά για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.

Η έρευνα της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης φαίνεται όμως να την συνδέει με το αιματηρό περιστατικό, μέσω του 48χρονου φίλου της, που με τη σειρά του περιλαμβάνεται ανάμεσα στα πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν για εμπλοκή στην επίθεση που δέχθηκε ο 28χρονος και οι ομοεθνείς φίλοι του από οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ.

Πέραν του 48χρονου για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ακόμη τεσσάρων προσώπων, ενώ από την πρώτη στιγμή είχαν συλληφθεί δύο νεαρά άτομα κατηγορούμενα ως φυσικοί δράστες της επίθεσης και απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

To Top