Βρέθηκε ο επιχειρηματίας, προχωράει η κατασκευή του παγοδρομίου – Έτοιμο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η κατασκευή του παγοδρομίου, από πλευράς του Α.Σ. Άρης, καθώς το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μία σημαντική συνάντηση ανάμεσα στο δ.σ. του Ερασιτέχνη και τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία, στο πλαίσιο της οποίας αναλύθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα συζητήθηκαν, η κατασκευή ενός παγοδρομίου στο χώρο πίσω από τη θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης» αποτελεί ένα μακρόπνοο σχέδιο για τον επιχειρηματία, ο οποίος πρότεινε συμφωνία για 1+3 χρόνια.

Αρχικά, το παγοδρόμιο προορίζονταν να λειτουργήσει πιλοτικά για πέντε μήνες, όμως, ο ίδιος, από την πλευρά του, πρότεινε αυτό να γίνει για οχτώ μήνες, να κλείσει 2-3 μήνες την καλοκαιρινή περίοδο, που είναι απαραίτητο για τη συντήρησή του και εν συνεχεία να ξανανοίξει τις πόρτες του από Σεπτέμβριο.

Ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας πήρε καταρχήν το «ΟΚ» από το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Άρης και πλέον μένει να υπογραφούν τα σχετικά έγγραφα, ώστε οι δύο πλευρές να μπουν στο τελικό στάδιο της υλοποίησης αυτής της ιδέας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το παγοδρόμιο του Άρη θα είναι έτοιμο ν΄ ανοίξει τις πύλες του στις 10 ή το αργότερα 15 Δεκεμβρίου, ενώ ένα θέμα, που μένει να διευθετηθεί ακόμα, είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το σκέπαστρο.

To Top