ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προχωράει παρακάτω ο Πρίφτης, τι παίκτη ψάχνει για τις θέσεις των φόργουορντ

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του προχωρούν στο επόμενο βήμα του σχεδιασμού, μετά την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις των Σάσα Βεζένκοφ και Νάτσο Μαρτίν. Πλέον μοναδική περίπτωση να αποκτηθεί Έλληνας είναι αυτή του Μιχάλη Τσαϊρέλη, διαφορετικά ο Άρης θα πάει σε τέσσερις ξένους, δύο Αμερικανούς και δύο κοινοτικούς.

Μπείτε στο foxbet.gr  και δείτε όλα τα αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά για τις επαναληπτικές αναμετρήσεις στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ένας Αμερικανός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι σέντερ. Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Πρίφτης καλείται να αποφασίσει σε ποια θέση θα είναι ο άλλος Αμερικανός, στο “3” ή στο “4” και αναλόγως θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις, με δύο κοινοτικούς ή με έναν κοινοτικό και τον Τσαϊρέλη.

Στις σκέψεις του προπονητή του Άρη είναι ο Αμερικανός φόργουορντ που θα αποκτηθεί να μπορεί να καλύψει με ευχέρεια και τις δύο θέσεις (3-4) και αυτή είναι η προτεραιότητά του στην αναζήτηση.

Χρονικά είναι γεγονός ότι πήγε λίγο πίσω ο σχεδιασμός με τις δύο υποθέσεις (Βεζένκοφ, Μαρτίν) που εν τέλει δεν είχαν αίσιο τέλος – για τον Βεζένκοφ υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες αυτή τη στιγμή – όμως ο Πρίφτης σε συνεργασία με την διοίκηση κινούνται ήδη για τα επόμενα βήματα.

To Top