Χωρίς κατηγορία

Προχωράει του Ηλιάδη, αναμένεται καθοριστικό ραντεβού!

Σε καλό δρόμο, όπως όλα δείχνουν είναι η το θέμα της εμπλοκής του Δημήτρη Ηλιάδη στην ΠΑΕ Άρης. Στην Κοινωνία Μελών κρατούν “χαμηλά την μπάλα”, έχουν διαβεβαιώσεις από την άλλη πλευρά ότι θα υπάρξει “χάπι εντ” που θα δώσει ανάσα στον σύλλογο, ενώ αναμένεται να γίνει νέο καθοριστικό ραντεβού!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ πάνω από είκοσι χρόνια και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για διακοπές από τις αρχές Ιουλίου, είχε χθες συνάντηση με το προεδρείο της Κοινωνίας και έγινε γνώστης των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ.

Νωρίς το μεσημέρι η πλευρά Ηλιάδη, ο οποίος φέρεται να συνεργάζεται με επιχειρηματίες από την Αθήνα διεμήνυσε ότι “το θέμα θα κλείσει θετικά”, δίνοντας μια ακόμη πιο θετική διάσταση.

Ίσως και σήμερα θα πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού, ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Από την πλευρά των μελών του φορέα κρατούν χαμηλούς τόνους, αφού πρέπει να “τρέξουν” δυο σημαντικές προϋποθέσεις: να βεβαιωθεί ότι τα χρήματα που θα μπουν υπάρχουν από την άλλη πλευρά, αλλά παράλληλα, πρέπει να ξεκαθαριστούν οι απαιτήσεις της για τη συμφωνία.

Παρά την έντονη φημολογία για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στην ατζέντα των συζητήσεων.

Εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ – διετέλεσε πρόεδρος την περίοδο 1991-92, έχοντας περάσει και από άλλα πόστα της κιτρινόμαυρης ομάδας. Είχε διαδεχθεί στην προεδρία τον Σεραφείμ Δεδέογλου, ενώ αποχώρησε για να παραδώσει την σκυτάλη στον Λάκη Ιωαννίδη- καθώς και οι συνεργάτες του θα ενισχύσουν οικονομικά την ΠΑΕ. Προφανώς μέσω εκπροσώπου του θα συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο μετά από την προσφυγή στο Πρωτοδικείο, αφού προς το παρόν η μόνιμη κατοικία του είναι στις ΗΠΑ.

Οι εξελίξεις αυτές αναμένονται με αγωνία από όλον τον κόσμο του Άρη. Το PRESSARIS θα σας ενημερώσει άμεσα για ό,τι νεότερο.

To Top