ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προχωράει του Κόρχουτ, συνεχίζονται οι επαφές με Κουέστα

Το θέμα των ανανεώσεων είναι αυτό που έχει και την μεγαλύτερη σημασία για τον Άρη την δεδομένη χρονική περίοδο, καθώς είναι πολλά τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και ήδη αρκετοί “κιτρινόμαυροι” έχουν μπει στο “στόχαστρο” άλλων ομάδων.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Eκτός των Βέλεθ, Ματίγια και Γκάμα στη λίστα των παικτών που θέλει ο Άρης να κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν, είναι οι Κόρχουτ και Κουέστα.

Με τον Ούγγρο αμυντικό, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και όλα δείχνουν πως ανάμεσα στις δύο πλευρές θα υπάρξει συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο. Εχει παρατηρηθεί στις συζητήσεις των δύο πλευρών ταύτιση απόψεων στους όρους της συνεργασίας τους και δεν αποκλείεται σύντομα να δώσουν τα χέρια για το νέο συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον Χουλιάν Κουέστα, οι επαφές του Άρη με τον εκπρόσωπό του συνεχίζονται. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει εδώ και καιρό η επιθυμία να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν, παρότι ακόμα δεν έχει γεφυρωθεί το “χάσμα” που υφίσταται στο οικονομικό σκέλος.

Ωστόσο, αυτό που προκύπτει τις τελευταίες μέρες, είναι πως ο Ισπανός γκολκίπερ έχει θέσει ως προτεραιότητά του τον Άρη. Βρίσκεται σε αναμονή της τελικής πρότασης των “κιτρινόμαυρων” και ανάλογα με αυτήν θα πράξει, σε ότι αφορά το μέλλον του…

To Top