Προχωρημένες επαφές με Καμπράλ ο Ιωνικός

Την περίπτωση του πρώην εξτρέμ της Πάφου, Τζέρσον Καμπράλ, εξετάζει «ζεστά» ο Ιωνικός, με τις δύο πλευρές μάλιστα να βρίσκονται αρκετά κοντά σε συμφωνία.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Oι νεοφώτιστοι όχι μόνο εξετάζουν την περίπτωση του 30χρονου αριστεροπόδαρου εξτρέμ, αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται και σε αρκετά προχωρημένες συζητήσεις. Με τον παίκτη, μάλιστα, να είναι αρκετά πιθανό να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ομάδας της Νίκαιας.

Εφόσον ευοδωθεί η μεταγραφή, ο Καμπράλ θα μετακομίσει στον Ιωνικό ως ελεύθερος από την Πάφο, όπου αγωνίστηκε την τελευταία διετία (28 συμ., 4 γκολ / 3 ασίστ). Να σημειωθεί ότι στην κυπριακή ομάδα ήταν συμπαίκτης με τον «κυανόλευκο», πλέον, Γιώργο Βαλεριάνο, με τον οποίο σε αρκετά παιχνίδια κάλυπταν μαζί την αριστερή πλευρά.

Γεννημένος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας αλλά με υπηκοότητα από το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει αγωνιστεί στα μικρά κλιμάκια της εθνικής Ολλανδίας (U17, U19 και U21), ενώ άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φέγενορντ.

Το 2010 μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα του ολλανδικού κλαμπ, στο οποίο μέτρησε συνολικά 57 συμμετοχές με οκτώ γκολ και δώδεκα ασίστ, για να ακολουθήσουν εν συνεχεία κατά σειρά οι Τβέντε (39 συμ., 6 γκολ /6 ασίστ), Ντεν Χάαγκ (16 συμ., 1 ασίστ), Βίλεμ (18 συμ., 2 γκολ), Μπαστιά (8 συμ.), Σπάρτα Ρότερνταμ (14 συμ., 3 ασίστ) και Λέφσκι Σόφιας (55 συμ., 12 γκολ / 7 ασίστ).

To Top