ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προχωρημένες συζητήσεις με Αθηναίου, οριστικές εξελίξεις εντός 48ωρου

Άρης και Γιάννης Αθηναίου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη ύστερα από τρία χρόνια. 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θέλει τον Αθηναίου στους κίτρινους, εκτιμώντας ότι μπορεί να του προσφέρει λύσεις σε δύο θέσεις, είτε με την οργάνωση, είτε με το σκοράρισμα.

Ο Αθηναίου αφού τσέκαρε την δυναμική του στην ευρωπαϊκή αγορά και δεν βρήκε κάτι αξιόλογο, έστρεψε και πάλι το βλέμμα του στην Ελλάδα. Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης είναι η καλύτερη λύση για τον 29χρονο γκαρντ, διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης του προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο και την καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Φυσικά και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για τον Αθηναίου και η φήμη που κυκλοφόρησε δεν μπορεί να… στέκει, όταν ο Δικέφαλος έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του στην περιφέρεια εκτός από την απόκτηση Αμερικανού γκαρντ.

Ο Άρης είναι η καλύτερη επιλογή για τον Αθηναίου, που βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν λόγω της διαμάχης που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον Ολυμπιακό.

Στους κίτρινους η λογική λέει ότι θα είναι βασικό “δυάρι” και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Γιαννάκη.

Η πρόταση που έχει κάνει ο Άρης είναι απολύτως εντός των δυνατοτήτων της ομάδας σήμερα και δίκαιη προς τον Αθηναίου.

Οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις.

To Top