Προχωράει η εκκαθάριση υπό την εποπτεία του Ρούσσου – Γιατί αποχωρούν από τη διοίκηση οι δικηγόροι

Σε εξέλιξη είναι το θέμα της εκκαθάρισης στην ΠΑΕ Άρης. Ο Στάθης Ρούσσος και οι συνεργάτες του που έχουν επιφορτιστεί το λογιστικό κομμάτι της εκκαθάρισης έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, πιάνοντας δουλειά, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Στη συνέχεια έχουν ως αποστολή να σταλούν οι σχετικές επιστολές προς πιστωτές κτλ., προκειμένου στη συνέχεια να αναλάβουν δουλειά οι δικηγόροι που προσέλαβε η πλευρά Κάλας (Χριστοφορίδης, Κοκκώνης), με σημείο αιχμής τα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου π.χ. Νέο Ρύσιο.

Πεποίθηση των ανθρώπων που εργάζονται στην διαδικασία της εκκαθάρισης είναι να έχουν τελειώσει μέχρι το Πάσχα (μέσα Απριλίου), ενώ είναι σε ετοιμότητα για το θέμα των τριτανακοπών από τους άμεσα θιγόμενους (π.χ. Σκόρδας, Αθανασιάδης κ.α).

Σημείο αναφοράς ότι για την τελευταία χρήση (01/07/13 μέχρι 30/06/14 υπήρξαν τρεις διοικήσεις και αυτό δημιουργεί εύλογα διαδικαστικά θέματα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι που θα εργαστούν για λογαριασμό της εκκαθάρισης (Χριστοφορίδης, Κοκκώνης) θα αντικατασταθούν στο διοικητικό συμβούλιο (είναι μέλη της παρούσας διοίκησης) που θα προκύψει τον Μάρτιο από το Ειρηνοδικείο, λόγω του ασυμβίβαστου (έμμισθη σχέση για την εκκαθάριση και συγχρόνως μέλη του δ.σ. του Ερασιτέχνη).

To Top