ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προ των πυλών! Πλησιάζει στον Άρη ο Ιντέγε, κοντά στο τελικό “ναι”!

Ο Μπράουν Ιντέγε πλησιάζει στον Άρη, μια και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το τελικό “ναι” και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως είναι γνωστό, ο Άρης έχει καταθέσει εδώ και λίγες μέρες την δική του πρόταση στον Ιντέγε, θεωρώντας ότι είναι ο φορ που θα κάνει την διαφορά στην κιτρινόμαυρη ομάδα και περιμένει πλέον την απάντηση του Νιγηριανού φορ. Η απάντηση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι θετική!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης έδειξε αποφασισμένος για την οικονομική υπέρβαση, αλλά κατά την διάρκεια των συζητήσεων προέκυψει διαφορά στα “θέλω” των δύο πλευρών. Ο Άρης του προσφέρει από την πρώτη στιγμή ένα συμβόλαιο, το οποίο με τα μπόνους επίτευξης στόχων (ατομικών ή ομαδικών) αγγίζει τα 500.000 ευρώ.

Οι αρχικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ήταν περισσότερες, κατά 200.000 ευρώ, όμως ο Άρης άνοιξε όλα τα διαπραγματευτικά χαρτιά του. Με απλά λόγια, προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο, την ευκαιρία για μια νέα αρχή στην καριέρα του και του έδωσε να καταλάβει ότι η προσφορά που κατέθεσε είναι υπεράνω και των πραγματικών οικονομικών δυνάμεών του. Στη συζήτηση που είχε με τον ατζέντη του Ιντέγε, εξήγησε τα οφέλη που θα έχει ο ίδιος ο Ιντέγε…

Με όλα τα παραπάνω να βαραίνουν την τελική απόφασή του, ο Ιντέγε αναμένεται να επικυρώσει το “ναι” του, τη στιγμή μάλιστα που δέχθηκε και το… “πρίζωμα” των φιλάθλων του Άρη, ώστε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Εφόσον επικυρωθεί οριστικά η καταφατική απάντηση, είναι πολύ πιθανόν να έρθει άμεσα, μέχρι τα τέλη της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη.

To Top