Προ των πυλών του Ηρακλή ο Καστρίτης, προβληματισμένοι οι ξένοι

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ηρακλή για να επιστρέψει, με συμβόλαιο ενάμιση έτους. Προβληματισμένοι οι ξένοι…

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Αστέριο Καλύβα και κλήθηκε να διαχειριστεί όσα έγιναν εντός των αποδυτηρίων, μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σε πρώτη φάση, το βασικό μέλημα των διοικούντων τον σύλλογο είναι η εύρεση του τρίτου προπονητή για τη φετινή σεζόν. Εν προκειμένω μάλιστα δείχνουν έτοιμοι να πάνε σε μια… δοκιμασμένη λύση. Αυτή του Γιάννη Καστρίτη.

Ο 39χρονος τεχνικός επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες (μετά από ένα χρόνο στον πάγκο της Χάποελ Τελ Αβίβ) και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, για να καθίσει εκ νέου στον πάγκο του Ηρακλή, με συμβόλαιο ενάμιση έτους. Ο Θοδωρής Δρακόπουλος θέλει άλλωστε να “τελειώσει” με το θέμα του προπονητή άμεσα, για να μην χαθεί περαιτέρω χρόνος για δουλειά στη διάρκεια της διακοπής της Stoiximan Basket League.

Πέραν αυτού, αξίζει να σημειωθεί πως οι ξένοι της ομάδας είναι αρκετά θορυβημένοι απ’ όσα έγιναν στα αποδυτήρια, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Παρεμπιπτόντως, ο Ηρακλής έχει δικαίωμα για ακόμη μία (1) αλλαγή ξένου παίκτη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

To Top