Πρωταγωνιστές στο καμπιονάτο οι πρώην παίκτες του Άρη

Για άλλο ένα παιχνίδι η Αβελίνο είχε πρωταγωνιστές τους δύο πρώην παίκτες του Άρη, αλλά μέσα στην έδρα της Καντού ήταν δύσκολο να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Τζέρεμι Ρίτσαρντσον και ο Νταν Μαυραειδής έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά ήταν μόνοι τους.

Η Αβελίνο έχασε με σκορ 79-67, αλλά ο Ρίτσαρντσον είχε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 34 λεπτά, ενώ ο Νταν Μαυραειδής τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους και 5 ασίστ σε 30 λεπτά.

Σε μια άλλη ομάδα με δύο πρώην κίτρινους, υπάρχει πρόβλημα. Η Βενέτσια του Αντρέα Ματσόν παρά τους 18 πόντους του Κίκι Κλαρκ έχασε εντός έδρας από τη Μοντεγκρανάρο με 89-83 και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του καμπιονάτο.

Εκεί είναι και η Μπιέλα, η οποία έχασε από την Βίρτους Μπολόνια με 89-75. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν βασικός, έπαιξε 24 λεπτά και είχε 2 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Ο Ντομινίκ Τζέιμς προσπαθεί να… κρατηθεί στο ρόστερ της Ρέτζιο Εμίλια και όσο αυτή κερδίζει, ακόμα κι αν δεν παίζει ο ίδιος καλά, παραμένει. Η ομάδα του κέρδισε με 71-59 την Σκαβολίνι και ο Αμερικανός πλέι μέικερ είχε 7 πόντους και 3 ασίστ σε 25 λεπτά.

Εξαιρετική πορεία κάνει η Βαρέζε του Μπράιαντ Ντάνστον, που κέρδισε και μέσα στην Καζέρτα με 73-56 και παρέμεινε αήττητη με τον πρώην σέντερ του Άρη να έχει 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 κοψίματα.

 

To Top