Πρωταγωνιστής ο Μπέιλ στη νίκη της Τότεναμ (video)

Έχοντας τον Γκάρεθ Μπέιλ σε μεγάλα κέφια, η Τότεναμ επικράτησε 4-0 της Σέφιλντ για την 34η αγωνιστική της Premier League, βρίσκεται στο -5 απ’ την Τσέλσι και συνεχίζει τη μάχη της για την 4άδα.

Τα “σπιρούνια” άνοιξαν το σκορ του παιχνιδιού στο 36ο λεπτό. Ο Οριέ έβγαλε μία ωραία σκαφτή ασίστ στον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Σέφιλντ.

Στο 61ο λεπτό ο Γκάρεθ Μπέιλ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Τα σπιρούνια έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Σον, ο οποίος τροφοδότησε τον Ουαλό που πλάσαρε γράφοντας το 2-0.

Στο 69ο λεπτό ο Μπέιλ σημείωσε χατ-τρικ με ένα ωραίο γκολ. Ο Οριέ μοίρασε την μπάλα στον Ουαλό που με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ράμσντεϊλ για το 3-0. Η Τότεναμ δεν σταμάτησε στα τρία γκολ και κυνήγησε και τέταρτο. Ο Σον με ένα τρομερό μακρινό σουτ έγραψε επίσης το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Ρεγκιλόν, Ντάιερ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Χόιμπιεργκ, Λο Σέλσο (70′ Γουίνκς), Σον, Άλι (78′ Λαμέλα), Μπέιλ (75′ Μπέρχβαϊν), Κέιν.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Ίγκαν, Μπάσαμ, Μπογκλ (46′ Μπέργκε), Νόργουντ, Φλεκ, Στίβενς, Όσμπορν, ΜακΓκόλντρικ (83′ Μουσέτ), Μπριούστερ (46′ Μπιούρκ).

To Top