ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωταθλήτρια… Θεσσαλονίκης η Ντόρτμουντ! (photos)

Μεγάλη επιτυχία για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς κατάφερε να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα φίλων ξένων συνδέσμων Θεσσαλονίκης (Fan Clubs League Thessaloniki).

Στην τελευταία αγωνιστική αντιμετώπιζε το club της Μάντσεστερ Σίτι, όμως οι αντίπαλοι δεν παρουσιάστηκαν κι έτσι το παιχνίδι κατοχυρώθηκε με 0-3 στους «κιτρινόμαυρους».

Με απολογισμό 37 βαθμούς (12 νίκες – 1 ισοπαλίες – 1 ήττα) σε 14 αγώνες και συνολικό συντελεστή τερμάτων 124-44, η Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club απέδειξε για μια ακόμη χρονιά πως ήταν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.

Για την ιστορία, δεύτερο ήταν το club της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 34 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε το αντίστοιχο club της Μπάγερν Μονάχου με 27 βαθμούς.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Αντώνη Τζουβελέκη, ο οποίος επίσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με συνολικά 46 γκολ!

Μπορεί το πρωτάθλημα να τελείωσε, όμως οι υποχρεώσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπορούσια Ντόρτμουντ συνεχίζονται.

Η διοργάνωση του 1ου Κυπέλλου φίλων ξένων ομάδων βρίσκεται σε εξέλιξη και στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αρσεναλ με σκοπό φυσικά την πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το club της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To Top