Πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης οι κορασίδες του Άρη στο βόλεϊ!

Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης είναι εδώ και λίγη ώρα η ομάδα κορασίδων του Άρη, επικρατώντας στον τελικό της Ελπίδας με 3-1 σετ! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως αναφέρεται στην σελίδα του γυναικείου βόλεϊ του συλλόγου “άλλος ένας τίτλος, άλλη μια επιτυχία, άλλη μια κούπα για τα αναπτυξιακά μας τμήματα. Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε η ομάδα μας των κορασίδων, καθώς επικράτησε της Ελπίδας με 3-1 και συμπλήρωσε τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Final4. Μπράβο σε όλους…Μπράβο στην ομάδα…Μπράβο στους φίλους της ομάδας μας που ήρθαν στην Νεάπολη και πανηγύρισαν μαζί μας. Δεύτερος τίτλος για το 2018…Θέλουμε να έχουμε συνέχεια…Συνεχίζουμε…”.

Άρης (Τσαϊρέλης): Μπάκα, Κωνσταντίνου, Νταντουλα, Παπαδοπούλου, Λιούνη, Βάνη, λ Πετρινόλη, Στίγγα, Σιδοπούλου, λ Γκιάτα.
ΑΣ Ελπίς (Χρυσομαλλίδης): Σουπιώνη, Αρμουτσή, Ράντοβιτς, Αθανασιάδου, Δριντσούδη, Χριστοδούλου, λ Ιασωνίδου, Πυργιώτη, Τάτση, Καλομοίρη, Γούση, λ Θωμαΐδου.
Διαιτητές: Μπέλλος, Τσιούλα, Καρακούλια.
Την τρίτη θέση στο Final 4 Κορασίδων κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, η οποία και του εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι αθλήτριες του Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη επικράτησαν του Ν. Βότση με 3-1 σετ (17-25, 25-17, 25-19, 25-17).

To Top